Vragen

FAQ

Uiteraard kunt u ervoor kiezen de woning zelf te gaan zoeken of de onderhandelingen zelf te voeren. Zeker als u verstand hebt van de huidige markt, marktprijzen, diverse wijken (straten) , onderhandelingen en de afwikkeling tot en met de sleutelteloverdracht.

Bij het inschakelen van mij is de kans aanzienlijk dat ik de makelaar van de andere partij goed ken, waardoor men elkaar minder onder druk zet. Hierdoor ben ik scherper en brutaler, waarbij uitsluitend uw belang telt. Door jarenlange ervaring als aankoopmakelaar ben ik bekend op elk gebied van het begin tot het eind om uw belang tot een goed einde te brengen en voor u geldt maar één ding “geen stress”.

Nee, ik schakel een lokale taxateur in voor u, deze verzorgt het taxatierapport die de bank nodig heeft en rekent u hiervoor kosten.

Als de aankoop niet doorgaat, breng ik niets in rekening.

Indien u geen- of onvoldoende lening van een bank krijgt, kan een eenmaal ondertekende koopakte weer ontbonden worden. Dit moet dan wel gebeuren binnen de periode die hiervoor staat en in de akte staat omschreven. Over het algemeen staat hier 4-5 weken voor. Voorwaarde om de koop rechtsgeldig te annuleren, is niet alleen dat u dit tijdig doet (binnen de gestelde periode), maar ook op de voorgeschreven manier. Dit proces neem ik voor u uit handen om samen met u te regelen dat de woning wordt geannuleerd en/of dat de ontbindende voorwaarde met een week verlengd moeten worden.

U hoeft pas te betalen bij de notaris. Het is dus niet nodig dat u geld voorschiet. Wel stuur ik mijn factuur al vroeg naar u door, zodat de hypotheekadviseur de factuur kan opnemen in de hypothecaire lening.

Ja, dit is soms mogelijk.

De aankoopkosten zelf zijn niet fiscaal aftrekbaar.

Voor overige vragen kunt u mij mailen of telefonisch contact met mij opnemen. Email: [email protected] Telefoonnummer: 0621524642

Load More